Zelf tijdschrift maken

'Zelf tijdschrift maken'; Dit is één  van de kenmerken van Jilster. Een eigen tijdschrift maak je op een eenvoudige, flexibele en vooral leuke manier. Meld je gratis aan om te beginnen aan jouw project! Op deze pagina lees je kort wat je met Jilster kan en hoe je de tool gebruikt.

zelf tijdschrift maken jilster voorbeeld 1

Maak een account aan en probeer Jilster gratis


Mogelijkheden met Jilster

Zelf tijdschrift maken is een ontzettend leuk en origineel idee. Met onze gratis webapplicatie heb jij toegang tot allerlei sjablonen, maar je kan ook alles zelf doen. Zo heb jij opmaak en inhoud volledig zelf in de hand.

Voor de volgende gelegenheden kan jij een tijdschrift maken:

  • Verjaardagen
  • Afscheid van collega's
  • Huwelijkskado's
  • School projecten

'Bedrijf of vereniging'

Bent u als bedrijf, vereniging of stichting opzoek naar een eenvoudige, flexibele maar vooral professionele manier om een brochure te maken voor uw bedrijf? Dan zit u bij Jilster goed! Speciaal voor de zakelijke markt bieden wij een aantal opties aan wat betreft: 'Zelf tijdschrift maken'  Voor een compleet overzicht van ons zakelijk aanbod zie de pagina 'Bedrijf of stichting'.

Werken als hoofdredacteur

Ben jij inmiddels op een fantastisch idee gekomen die je graag wilt uitwerken? Speciaal voor startende hoofdredacteuren hebben wij een pagina gemaakt met handige uitleg, genaamd: 'Werken als hoofdredacteur'.

Maak direct een gratis account aan om te beginnen met jouw tijdschrift!

Eigen glossy maken: ik wil aan de slag