Home Meer weten? Team

Anja Kroodsma directeur Jilster - maak samen een mooi gedrukt tijdschriftAnja Kroodsma
Bedenker en oprichter

"Toen mijn moeder 75 jaar werd, maakten mijn broers en ik een tijdschrift voor haar. De glossy NEL. Later volgde een persoonlijk tijdschrift voor tante Anneke. Ze waren beiden erg blij met dit bijzondere en unieke cadeau. Maar wat een werk! Alles van iedereen verzamelen, inscannen, pagina's vormgeven, knippen en plakken. Grote bestanden naar elkaar verzenden. Waarom bestond er eigenlijk geen internet applicatie om samen een tijdschrift te maken? Deze gedachte was het begin van Jilster."

 

Rob Fransen. Operations en klantenservice Jilster - samen een mooi tijdschrift makenRob Fransen
Operations & klantenservice

“Wat ik zo bijzonder vind aan Jilster is dat je met een online tool samen iets maakt dat vervolgens als fysiek product op je deurmat valt. Je maakt mensen heel erg blij met een eigen tijdschrift als cadeau, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, huwelijk, jubileum of afscheid. Voor een online product is een goede klantenservice ontzettend belangrijk. Dat vertellen mensen door.”

 

 

Pamela Pietersz. Marketing en communicatie Jilster - samen een mooi tijdschrift makenPamela Pietersz
Marketing & communicatie

"Bij Jilster werken vind ik geweldig. En ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van een fantastisch team dat de wereld een beetje mooier probeert te maken. Het leukste van Jilster? Dat is toch wel dat het niet uitmaakt waar je je op de wereld bevindt; als je toegang hebt tot internet dan kun je overal de online redactieruimte bereiken. Om samen te werken, met elkaar te overleggen en creatief aan de slag te gaan. En als je klaar bent met je eigen tijdschrift en je hebt het thuis ontvangen, dan kun je het voor altijd koesteren. Een eigen tijdschrift doet bij veel mensen een lach verschijnen, ook bij mij."

Rowena Wijnands. Marketing en communicatie Jilster - samen een mooi tijdschrift makenRowena Wijnands

Grafische vormgeving

"Het krijgen van een cadeau is altijd leuk, maar het is natuurlijk veel leuker als iemand echt iets van zichzelf hierin verwerkt. Jilster biedt deze mogelijkheid! Met de online editor wordt het maken van een eigen tijdschrift een eitje. Laat je eigen creatieve geest erop los of ga samen met je vrienden, familie of collega’s aan de slag!
Wat ik zo mooi vind aan Jilster? Dat is dat je samen, of alleen, een heel persoonlijk en fysiek product creëert dat ongetwijfeld nog lang gekoesterd zal worden. Een handgeschreven kaart is toch ook veel leuker dan een berichtje op Facebook?"

Alea Sophie Küppers. Marketing en communicatie Duitsland Jilster - samen een mooi tijdschrift makenAlea Sophie Küppers
Marketing & communicatie

"Wat zo bijzonder is is dat Jilster mensen samen brengt waar op de wereld ze ook zijn. Ik kom uit Duitsland maar woon in Nederland. Een deel van mijn familie woont in Oostenrijk en Spanje en ik heb vrienden in Italië, Zweden en de Verenigde Staten. Dat maakt het soms echt onhandig om een leuk gezamelijkcadeau te geven. Maar met Jilster is het heel simpel! Ik zorg ervoor dat mensen in Duitsland Jilster leren kennen en gebruiken. En zo maak ik de wereld een stukje kleiner."

 

Katia Simon. Marketing en communicatie Duitsland Jilster - samen een mooi tijdschrift makenKatia Simon
Marketing & communicatie

"Creativiteit komt uit het hart en verbindt mensen met elkaar. Daarom zijn zelfgemaakte cadeau’s het mooist en het meest persoonlijk. Jilster biedt iedereen de mogelijkheid om samen met familie en vrienden een eigen tijdschrift te maken. Dat vind ik erg leuk!
Verhalen vertellen doe ik graag. Daarom heb ik hier ook mijn beroep van gemaakt. Voor Jilster schrijf ik alle mogelijke teksten voor de Duitse site, van webteksten tot nieuwsbrief en social media updates."