Home tijdschrift voor wie je maar wilt

Wil je je eigen magazine maken? Leuk idee!

Je eigen magazine maken is erg leuk om te doen. Verslavend zelfs, horen we vaak. Zeker als je graag iets maakt - voor jezelf of voor een ander - zul je veel plezier beleven aan het starten, ontwerpen en laten drukken van je eigen magazine. Misschien heb je nu al een leuk idee voor een eigen tijdschrift. Zo niet, dan helpen we je graag op weg!

eigen magazine tijdschrift maken voor wie je maar wilt jilster voorbeeld

Ik ga liever meteen aan de slagEigen magazine als cadeau

Eigen magazine makenJe kunt een tijdschrift maken als cadeau voor iemand, voor een familielid, vriend of vriendin of collega bijvoorbeeld. Heb je een vriendin die binnenkort Sarah wordt, ouders die bijna 50 jaar getrouwd zijn of een collega die afscheid neemt vanwege een andere baan?

Maak samen een mooi magazine voor hem of haar. Een persoonlijker cadeau is nauwelijks denkbaar! Bij Jilster kun je je eigen magazine laten drukken als glanzende glossy of als een tijdschrift van mooie kwaliteit dat is gehecht met nietjes.

Magazine voor je eigen bedrijf

Met Jilster maak je samen met collega's of alleen makkelijk een brochure, catalogus, personeelsblad of bijvoorbeeld een eigen magazine in het kader van het zoveel jarig bestaan van het bedrijf of de organisatie.

Eigen magazine bedrijfWil je een brochure maken voor je bedrijf? Dan biedt Jilster veel voordelen. Je kunt kosten besparen op de vormgeving, zeer kleine oplages bestellen, gepersonaliseerde offertes maken, makkelijk meerdere brochures naast elkaar maken die deels dezelfde inhoud hebben en je magazine blijvend aanpassen met nieuwe producten en prijzen.

Eigen magazine maken en school

Veel scholen, docenten, leerlingen en studenten gebruiken Jilster om samen met leerlingen een eigen magazine te maken. We zien heel verschillend gebruik:

• afscheid groep 8 basisschool
Kinderen van elf, twaalf jaar vinden het ontzettend leuk om samen een tijdschrift te maken. Leerkrachten en ouders nemen meestal het initiatief om de leerlingen een eigen magazine te laten maken als afscheidscadeau van de basisschool.

Eigen magazine schoolEen eigen tijdschrift vol verhalen over de schooltijd spreekt tot de verbeelding en is ook een geweldige manier om herinneringen vast te leggen voor later.

• eerste klas middelbare school
Het maken van een eigen magazine is ook heel geschikt voor leerlingen van de eerste klas vmbo, havo en vwo. Docenten geven aan dat ze er verschillende leerdoelen mee bereiken. Lees de ervaring van deze docent op het vmbo.

• profielwerkstuk of sectorwerkstuk
Leerlingen op het voortgezet onderwijs die een profielwerkstuk of sectorwerkstuk maken, kunnen dit met Jilster mooi vormgeven in een (online) magazine.

• lesmateriaal voor cursussen
Geef je cursussen of workshops? Dan kun je het lesmateriaal ook mooi vormgeven in een (online) magazine dat je met Jilster maakt. Je kunt de inhoud desgewenst op ieder moment aanpassen en actualiseren. Bekijk het voorbeeld van Junior jurist.

• 'jaarboek' school of studenten
Wil je een jaarboek maken voor school, studentenvereniging, studievereniging of in het kader van het jubileum van de school of opleiding? Ook dat kun je heel makkelijk realiseren met Jilster. Het mooie is dat je online kunt samenwerken aan hetzelfde tijdschrift. Ook met studenten of docenten die op dit moment even in het buitenland verblijven of liever in het Engels of Duits werken.

Cover maken en laten drukken als poster

Eigen magazine cover posterBij Jilster maak je zó een gratis account aan. Daarna kun je meteen aan de slag met je eigen magazine. Heb je niet genoeg tijd om een heel tijdschrift te maken? Ontwerp dan alleen de cover en laat deze als poster drukken. Ook super als cadeau. Of voor in je eigen huis!

Online magazine maken

Heb je je eigen magazine af, dan kun je er bij Jilster ook voor kiezen om ook een gratis e magazine of digitaal tijdschrift aan te maken. Zo kun je het e zine dat je zelf hebt gemaakt, makkelijk online delen met anderen.

Start met je eigen magazine