Home Persoonlijk cadeau Verjaardagscadeau


Cadeau maken: Zoek je een origineel verjaardagscadeau?

Verjaardagscadeau tijdschrift: maak het eenvoudig met Jilster. Maak gratis een account aan en probeer het vrijblijvend. Nodig familie en vrienden uit om ook een pagina (of meerdere) op te maken.

Geef een super leuk verjaardagscadeau aan je vriend die veertig wordt, je vriendin die binnenkort Sarah gaat zien of je moeder die haar 75ste verjaardag viert. Een eigen tijdschrift cadeau maken!

Wil je graag een origineel verjaardagscadeau maken, maar je weet nog niet wat? Denk dan eens aan een mooi en persoonlijk tijdschrift als verjaardagscadeau!

verjaardagscadeau cadeau maken jilster tijdschrift voorbeeld

Maak gratis een account aan


Origineel verjaardagscadeau: klanten vertellen

Bekijk meer klantervaringen op Facebook en klik op op onze pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen (nieuwe sjablonen en afbeeldingen) en handige tips en tricks die je kunt gebruiken om je tijdschrift er mooi uit te laten zien.

Een cadeau maken voor een verjaardag, waar denk je dan aan? Een eigen tijdschrift als verjaardagscadeau spreekt erg tot de verbeelding. Stel je voor: je vriend of vriendin op de cover als covermodel. En ook nog op alle andere pagina's! We geven je graag wat suggesties voor de inhoud van het tijdschrift zodat het cadeau maken process soepel verloopt.


Maak een account aan en start je tijdschrift


Tijdschrift als verjaardagscadeau voor vriendin: ideeën voor de cover

  • Bekijk tijdschrift covers die je leuk vind en probeer die na te maken. Beginnen met de cover van het tijdschrift kan heel motiverend zijn, maar sommigen kiezen ervoor om de cover als laatste de maken. Aan jou de keuze.
  • Op de cover zet je natuurlijk de mooiste foto die je van haar kunt vinden. Bij een cadeau maken hoort een hoge kwaliteit afbeelding (hoge resolutie) zodat het paginagrote portret er ook in druk mooi uitziet.
  • Uiteraard kies je een toepassende titel (haar naam of iets anders toepasselijks) op de cover.
  • Met een paar korte zinnetjes erbij ('Eten: tosti tips' of 'Marvin over zijn grote liefde' of 'Kramer ziet sterren') oogt je cover al snel als een echt tijdschrift.
  • Voeg ook wat extra tekstblokjes toe boven de korte zinnetjes die de rubriek aangeven zoals 'Fashion', 'Actueel' of 'Waargebeurd'. Dat maakt nieuwsgierig en geeft de pagina een mooie, volledige tijdschrift look en feel.
  • Voeg ook een datum toe en een zinnetje als 'Speciale editie' en 'Prijs: onbetaalbaar'.
  • Je kunt als extra grafisch element op de pagina nog een cirkel of ster toevoegen met daarin bijvoorbeeld 'Speciale editie' of de titel van het belangrijkste artikel 'IBIZA! En nu op vakantie'.

Lees het verhaal over het verjaardagscadeau voor Sien.

Tijdschrift als verjaardagscadeau voor vriend: ideeën voor de inhoudsopgave

Verjaardagscadeau vriendDe tips voor de cover kun je natuurlijk ook voor je vriend gebruiken. 

  • Net als de cover is aan jou de keuze of je alvast met de inhoudsopgave wilt beginnen om een overzicht van het tijdschrift te maken, of om het als laatste onderdeel te laten.
  • bij een wat dikker tijdschrift kun je best een inhoudsopgave van twee pagina's maken. Het is mooi om de foto's uit het tijdschrift hier in het klein te herhalen. Zet er de titel en het paginanummer bij.
  • varieer in de grootte van de foto's op de pagina's, zodat je inhoudsopgave er speels en verzorgd uitziet. Je kunt ook varieëren in de lengte van de titels en de lettergrootte. Kies een beperkt aantal lettertypes en groottes, zodat het geheel niet te bont wordt.

Tijdschrift als verjaardagscadeau voor moeder of oma: ideeën voor artikelen

Verjaardagscadeau omaDe tips voor de cover en de inhoudsopgave kun je natuurlijk ook gebruiken als je een tijdschrift maakt voor je moeders verjaardag. En vice versa. Je kunt zó veel verschillende onderwerpen bedenken voor een tijdschrift! Vandaar dat er iedere maand weer nieuwe tijdschriften in de kiosk liggen. Maar misschien heb je hier wat houvast aan?

Blader eens door het favoriete tijdschrift van de jarige en kijk welke rubrieken erin staan. Kun je een rubriek namaken? Wat heb je daarvoor nodig?

Lees ter inspiratie het verhaal van Mariëlle. Zij maakte een tijdschrift voor de verjaardag van oma

Cadeau maken in 3 stappen: hoe maak je dan zo'n verjaardagscadeau?

We geven  je graag nog wat tips voor de praktische kant van het bladen maken met Jilster. Je begrijpt vast: de tips hierboven gelden ook voor het verjaardagscadeau voor je broer, vader, oma of zus.

1. Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Als je het samen wilt doen, nodig dan de vrienden, familieleden, collega's en buren van je vader uit om ook een pagina te vullen.

2. Maak een account aan en probeer Jilster gratis uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

3. Een eigen magazine als verjaardagscadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Bestel dan het gewenste exemplaren in druk en laat je tijdschrift of glossy thuis bezorgen.

Je kunt direct beginnen aan dit originele verjaardagscadeau voor je vriendin, moeder, oma, zus, broer, vader of vriend!

Maak een tijdschrift als verjaardagscadeau