Home Zo werkt het! Handleiding Uitvoering

Uitvoeringen

Afhankelijk van het aantal pagina's dat je tijdschrift heeft, kun je kiezen tussen drie soorten uitvoeringen van het tijdschrift of een uitvoering als boek.

Gehecht tijdschrift

 Dit tijdschrift is gehecht met twee nietjes in de rug. De omslag (voor- en achterkant) kan zowel mat als glanzend worden uitgevoerd.

......................................................

Gelijmd tijdschrift

De gelijmde glossy is een tijdschrift met een stevige en glanzende omslag, waarbij de rug van het tijdschrift duurzaam is verlijmd.

......................................................

Boek met harde kaft

De harde kaft uitvoering heeft een harde en glanzende omslag, waarbij de rug van het boek stevig en duurzaam is verlijmd.

Proefexemplaar

Jilster biedt de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief een proefexemplaar te bestellen van je tijdschrift. Tijdens het bestelproces kun je dan kiezen voor 'proefexemplaar'. Een proefexemplaar heeft op elke pagina een transparant watermerk.

FSC-keurmerk

De tijdschriften worden digitaal geprint op papier dat wordt gemaakt van hout dat volgens de regels van PEFC wordt gekapt en onder het keurmerk FSC (Forest Stewardship Council) in de markt wordt gezet. Hiermee garanderen wij dat het papier dat voor de Jilster tijdschriften wordt gebruikt geen schade aanricht aan de bossen. Meer informatie over PEFC en FSC kun je terug vinden op de website van beide organisaties: www.pefcnederland.nl en www.fsc.nl.