Home Nieuws Klanten vertellen Sanne maakt een tijdschrift over One Direction

Sanne maakt een tijdschrift over One Direction

Geplaatst op 21 maart 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Sanne Kock (16) heeft haar kamer vol hangen met posters van One Direction. Dus toen haar lerares Pauline Maas op school voorstelde om een tijdschrift te maken tijdens de lessen 'computer thuis', wist ze direct wat het onderwerp van haar eigen tijdschrift moest worden. En móói dat haar online magazine is geworden!

Online magazine

Sanne heeft een online magazine gemaakt van maar liefst 28 pagina's. "Op school moesten we een tijdschrift maken. We mochten het onderwerp voor het tijdschrift zelf kiezen." Omdat Sanne een grote fan is van One Direction, hadden haar klasgenoten al snel door waar zij een  tijdschrift over zou maken: haar favoriete band natuurlijk!

Opgezocht

"Ik heb veel over One Direction opgezocht op internet om dit tijdschrift te kunnen maken", zo vertelt Sanne verder. "Ik heb een interview gemaakt, een verhaal over hoe 1D is begonnen, hoe ze bij elkaar zijn gekomen. Daarnaast heb ik een woordzoeker en posters toegevoegd en een artikel gemaakt over mijn favoriet: Niall." (Wie niet weet wie dit is: het is die blonde jongen!)

Droomverhaal

Heel bijzonder: Sanne heeft ook een fotostripverhaal gemaakt in het tijdschrift. De teksten heeft ze zelf bedacht. Maar het meest trots is ze toch wel op haar droomverhaal: "Dit heb ik zelf geschreven. Ik vind het leuk dat je in een verhaal je fantasie kan gebruiken. Het verhaal gaat erover dat ik in de stad loop en Niall tegenkom. En dan gebeurt er van alles! Uiteindelijk word ik wakker en dan blijkt het gewoon een droom..."

Concert

Op 24 juni 2014 gaat Sanne met haar vriendin (en haar moeder) naar Amsterdam, want... daar treedt haar favoriete band op. Dat moet wel een topdag worden. Uiteraard trekt Sanne hier een passend T-shirt met opdruk bij aan! Jilster wenst haar alvast veel plezier daar.

Bekijk hier het hele digitale tijdschrift dat Sanne heeft gemaakt.

Begin met je tijdschrift