Persoonlijk tijdschrift maken met Jilster

Met Jilster maak je heel eenvoudig een eigen tijdschrift. Je kan voor jezelf een tijdschrift maken, maar het is ook leuk om als cadeau een persoonlijk tijdschrift te maken. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, huwelijk, jubileum of afscheid.

Om een tijdschrift te kunnen maken met Jilster, meld je je eerst gratis aan. Nadat je je eigen tijdschrift hebt aangemaakt, kom je in je eigen online redactieruimte. Jij bent de hoofdredacteur en je kunt nu anderen uitnodigen om mee te werken aan het tijdschrift.

Het maken van een tijdschrift bij Jilster.nl gaat geheel via internet. Je hoeft dus geen programma te installeren. Probeer het maar eens! Aanmelden is gratis en een digitale versie van je gemaakte tijdschrift ook.

Nog leuker is het om je zelfgemaakte tijdschrift te laten drukken en aan iemand cadeau te geven. Dan bestel je gewoon het gewenste aantal exemplaren van je eigen tijdschrift. Al vanaf één exemplaar. Je kunt kiezen tussen een luxe glossy uitvoering en een met nietjes gehecht tijdschrift.

Zelf ook een persoonlijk tijdschrift maken met Jilster? Je kunt direct beginnen!

Eigen glossy maken: ik wil aan de slag