Home Tefke van Dijk van De Schrijfzolder

Tefke van Dijk

van De Schrijfzolder

De een geniet ervan, de ander vindt het een crime: schrijven. De juiste informatie verzamelen en ordenen, de juiste woorden vinden en de juiste zinnen formuleren. En dan ook nog de puntjes op de i’s zetten. Tefke doet niets liever. Je kunt bij haar onder meer terecht voor het schrijven, redigeren en controleren van teksten.

Schrijfadvies

Wil je graag zelf schrijven maar kom je er niet uit? Soms helpt het als iemand meekijkt, meedenkt en adviseert over de aanpak en insteek. Kom je er ondanks de schrijftips niet uit? Of heb je toch geen tijd om zelf te schrijven? Zet dan een professioneel tekstschrijver aan het werk.

Correctie

Als je al een tijdje bezig bent met de teksten voor een magazine, is het moeilijk om scherp te blijven. Dan kan het goed zijn om er iemand met een frisse blik naar te laten kijken. Iemand die bovendien verstand heeft van taal en alle punten en komma’s op de juiste plek zet. Zodat het er pico bello uitziet bij de opmaak.
• Prijs: € 0,02 per woord.
• Voorbeeld: € 120 exclusief BTW voor 20 pagina’s met een gemiddelde van 300 woorden per pagina.
• Levertijd: 2 weken

Redactie (inclusief correctie)

Soms lijkt een tekst compleet maar ‘loopt het nog niet helemaal lekker’. Voor mensen die niet dagelijks met teksten werken kan het lastig zijn precies de vinger op de zere plek te leggen. Een professioneel tekstschrijver kan vaak met enkele eenvoudige ingrijpen een tekst aanzienlijk verbeteren. Bijvoorbeeld door zinnen actiever te maken, pakkende tussenkopjes toe te voegen of passages zo mogelijk in te korten.
• Prijs: € 0,05 per woord.
• Voorbeeld: € 300 exclusief BTW voor 20 pagina’s met een gemiddelde van 300 woorden per pagina.
• Levertijd: 2 weken

Tekst schrijven

Druk, geen zin of wel wat beters te doen dan teksten schrijven? Zet een professioneel tekstschrijver aan het werk. Met een korte briefing weet die precies wat er moet gebeuren en gaat meteen aan de slag om daarna een kant-en-klare tekst op maat af te leveren.
• Prijs:€ 0,35 per woord, of projectprijs op aanvraag (offerte). Informeer naar de mogelijkheden.
• Voorbeeld: € 105 exclusief BTW per pagina met 300 woorden.
• Levertijd: in overleg. Afhankelijk van wensen, inhoud en omvang.

Geïnteresseerd in deze schrijfhulp? Kijk op de site van Tefke van Dijk.

→ Breng mij in contact met De Schrijfzolder