Home Schrijfhulp De Goede Teksten

Liesbeth de Goede

van De Goede Teksten

Schrijfhulp nodig? Jilster Plus biedt schrijfhulp door een professionele en ervaren corrector, redacteur en tekstschrijver. Voor wie wel wil schrijven, maar dit niet (zo heel goed) kan. Voor wie kan schrijven, maar nog wel wat meer te doen heeft.

Visitekaartje voor je bedrijf

Jilster maakt het eenvoudig om een bedrijfsbrochure, jubileumglossy of afscheidsmagazine te maken. Het wijst zich allemaal vanzelf en biedt je alle mogelijkheden en keuzes om er een uniek document van te maken in je eigen (huis)stijl. Een visitekaartje voor je bedrijf.

Goede teksten

Je verheugt je al op het resultaat: aantrekkelijk vormgegeven, met mooie foto’s en interessante, lezenswaardige inhoud. Teksten die prettig lezen en vakkundig geschreven zijn. Goede teksten, voor een prachtige uitgave waarmee je professioneel voor de dag kunt komen.

Jilster Plus Schrijfhulp

Misschien twijfel je een beetje aan je eigen schrijfvaardigheid of die binnen het redactieteam dat je voor de gelegenheid gaat samenstellen. Of je vraagt je gewoon af: waar halen we met zijn allen de tijd vandaan? Professionele schrijfhulp biedt uitkomst.

Correctie

Misschien toch een prettig idee dat iemand alle tekstbijdragen zorgvuldig naloopt op spelling, grammatica en interpunctie? Een corrector die meteen ook even checkt of bijvoorbeeld namen goed en consistent geschreven zijn. Gewoon, voor alle zekerheid.

• Prijs: € 0,02 per woord.

• Voorbeeld: € 120 exclusief BTW voor 20 pagina’s met een gemiddelde van 300 woorden per pagina.

• Levertijd: 2 weken

Redactie (= inclusief correctie)

Natuurlijk, het blijft jouw tekst. Maar soms sluipt er een stijlfout in, kan het net wat beknopter. Herhaal je jezelf of staan er wat te veel lange of passieve zinnen in. Misschien wordt de tekst nog leesbaarder door tussenkopjes of een aantrekkelijke titel. En hoe zit het met de logica en de opbouw? Voor wie professioneel voor de dag wil komen.

• Prijs: € 0,05 per woord.

• Voorbeeld: € 300 exclusief BTW voor 20 pagina’s met een gemiddelde van 300 woorden per pagina.

• Levertijd: 2 weken

Tekst schrijven

Druk, geen zin of wel wat beters te doen dan teksten schrijven? Een professionele tekstschrijver biedt hulp bij het schrijven en neemt het graag deels of helemaal van je over. Zeg maar wat er zoal in moet komen en hoe je het graag wilt hebben. De tekstschrijver kan daarover ook adviseren. Zij schrijft op basis van informatie verkregen uit interviews en andere beschikbare bronnen.

• Prijs:€ 0,35 per woord, of projectprijs op aanvraag (offerte). Informeer naar de mogelijkheden.

• Voorbeeld: € 105 exclusief BTW per pagina met 300 woorden.
• Levertijd: in overleg. Afhankelijk van wensen, inhoud en omvang.

Lijkt deze schrijfhulp je wat? Kijk anders gewoon eens even op de site van Liesbeth de Goede.

Breng mij in contact met De Goede Teksten