Sarah kado zelf maken? Geef haar een eigen glossy!

Wow, wordt je vriendin, zus of moeder binnenkort 50 jaar? Alvast gefeliciteerd. Zoek je een bijzonder kado voor de 50-jarige, waarin je bijvoorbeeld mooie gedichten kwijt kunt, maar ook tekeningen van kleine en grotere kinderen uit de familie, plaatjes van haarzelf - van babytijd tot nu - en wijze spreuken die nu eenmaal horen bij een vrouw van 50? 

Maak dan samen een eigen glossy voor haar. Echt een top kado!

sara kado zelf maken tijdschrift samen maken

Meteen beginnen aan je glossy


Na de uitnodiging nu nog een Sarah kado zelf maken...

Of de jarige nu een feest geeft of niet: een mooi en persoonlijk kado is altijd welkom. Wat denk je? Hoe zou ze het vinden om een eigen glossy te ontvangen? Met haar eigen naam op de cover en met bijdragen van alle mensen die haar dierbaar zijn. Een persoonlijker Sarah kado kun je niet geven!


Weer eens iets anders dan een Sarah pop huren...

Een persoonlijk tijdschrift voor een 50e verjaardag maak je eenvoudig samen online met Jilster. Hoe je dat precies doet, lees je verderop.

Vind je een eigen glossy een leuk cadeau idee? Begin dan met bedenken wie je allemaal kunt uitnodigen om ook een pagina te vullen: familieleden, vrienden, kennissen, buren, collega's. Zij weten allemaal weer iets van de jarige en dat maakt het tijdschrift gevarieerd en persoonlijk. En: het is weer eens iets anders dan een Sarah pop huren!


Typerende plaatjes, spreuken en gedichten

Sarah kado zelf makenJe kunt meteen beginnen met het verzamelen van materiaal en foto's voor jullie Sarah kado.
• Straks heb je bijvoorbeeld een mooie coverfoto nodig. Heeft een van de familieleden een mooie portretfoto van haar? 
• En het is ook leuk om plaatjes te hebben van bijvoorbeeld alle huizen waar ze in die 50 jaar heeft gewoond.
• Daarnaast kun je bijvoorbeeld teksten maken over haar kindertijd of anderen vragen om hierover te schrijven.
• Ook kun je mensen interviewen over een bepaald onderwerp dat ze gemeenschappelijk hebben met 'jullie' Sarah. Denk aan kennissen van de sportclub of vereniging, of collega's op het werk.
• Ben je meer van het gedichten maken? Die plaats je natuurlijk ook in het tijdschrift. Samen met typische 'jouw' Sarah spreuken.
• Ook leuk om in het tijdschrift op te nemen: wat is er de afgelopen 50 jaar allemaal gebeurd in de wereld?


Eigen glossy: super Sarah kado om zelf te maken

Sarah kado zelf makenEen eigen glossy cadeau krijgen, vol met persoonlijke bijdragen van de mensen die je dierbaar zijn. Dat zal de jarige vast aanspreken. Wedden dat ze verrast, blij en ontroerd zal zijn? Dit persoonlijke Sarah kado is echt iets om voor altijd te bewaren en om ook later nog eens in te bladeren. En met Jilster kun je het tijdschrift maken zoals je dat zelf wilt.

Lees ter inspiratie het verhaal van Trijntje. Zij heeft een glossy gemaakt voor haar zus Gees die 50 werd.


Aan de slag met je Sarah tijdschrift

Probeer het maken van een tijdschrift met Jilster gratis uit. Je maakt eerst een account aan. Dat is zo gepiept. Daarna kun je direct aan de slag met je Sarah kado. Je kunt het alleen maken of samen met vrienden en familie. Iedereen kan een of meer pagina's vullen vanaf de eigen pc. Als iedereen klaar is, bestel je het gewenste aantal exemplaren - of dat er nu 1 is (voor Sarah natuurlijk!) of... 50!

Maak een tijdschrift als verjaardagscadeau