Poster maken online: ook dat kan met Jilster

Een poster maken online is heel leuk en eenvoudig met Jilster. Bestel een gedrukte poster op A0, A1, A2 of A3 formaat.

Met Jilster kan je eenvoudig een poster maken door een nieuw tijdschrift te starten en alleen de cover te bewerken.

Poster maken online jilster

Maak gratis een account aan en ga aan de slag

...of bekijk de handleiding.

Maak zelf een poster voor je bedrijf, als cadeau voor iemand of voor jezelf (leuk voor in huis!). En als je de smaak te pakken hebt, maak je gewoon een heel tijdschrift met Jilster!

Heb je je posterontwerp klaar? Kies dan:
- of je je poster bij Jilster laat drukken (prijzen)
- of een 300 dpi pdf van je cover bestelt en zelf het drukwerk regelt (prijzen). 


Zo maak je online een poster met Jilster

  1. Maak gratis een account aan bij Jilster
  2. Om een poster te maken start je een tijdschrift (je bewerkt dan alleen de cover, dit is je poster)
  3. Ga aan de slag met de cover
  4. Upload je eigen foto’s en tekst en maak de cover precies zoals je je poster wilt
  5. Ben je klaar met het ontwerpen van je eigen poster dan bestel je het gewenste aantal en formaat. Je kunt kiezen tussen A0, A1, A2 of A3 formaat. Ook is het mogelijk om een 300 dpi pdf van je pagina te bestellen. Dan kun je het drukwerk van de poster zelf regelen.

Poster maken online jilster 2

Maak een account aan en start je coverPoster maken online van je cover

Een poster maken online is met Jilster zo gedaan. "Kan ik ook een poster bestellen van de cover van mijn tijdschrift?" mailden klanten steeds vaker. "Jazeker!", is al enige tijd het antwoord. Veel 'jilsteraars' maken een tijdschrift als cadeau. En dan is de overhandiging natuurlijk nóg feestelijker als je er ook een grote poster van de cover bij kunt overhandigen. Dat maakt indruk op de ontvangers, hoor!

Poster maken online cover

Poster collage maken

Ook ontzettend leuk: een poster ontwerpen met heel veel foto's. Van je familie of gezin, van de vakantie of van je vrienden. Je kunt de foto's tijdens het ontwerpen allemaal tegen elkaar aan schuiven maar je kunt er ook voor kiezen om mooie fotolijstjes te gebruiken. Zo maak je heel makkelijk een leuke en heel persoonlijke poster voor in huis.

Poster maken online


Poster maken voor je bedrijf

Voor een klein bedrijf is Jilster heel geschikt om een affiche of poster te ontwerpen. Het mooie is dat je geen duur opmaakprogramma nodig hebt en dat het ontwerpen heel eenvoudig is. Je kunt bijvoorbeeld een menukaart ontwerpen en laten drukken, zodat je deze buiten in een posterhouder kunt gebruiken; of een leuke actie bedenken en daar een poster van maken, een poster maken met citaten die je erg aanspreken voor in je kantoor, noem maar op.

poster maken online jilster voorbeeld nieuwsbrief bedrijf


Wil je ook je eigen poster maken online en laten drukken? Kijk hier voor de prijzen van een poster. Probeer het online poster maken gratis uit.

Start met je eigen magazine