Home Nieuws Nieuws van Jilster "Ter versiering posters aan de muur"

"Ter versiering posters aan de muur"

Geplaatst op 23 september 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Andy Verberne was een van de eersten die een poster van de cover bestelde bij Jilster.

""Wij hebben een tijdschrift gemaakt vanwege de 50-jarige bruiloft van onze ouders. Zij gaven in dat kader een feest. Wij hebben alle genodigden gevraagd om van te voren iets persoonlijks over onze ouders naar ons te mailen wat wij hebben verwerkt in het tijdschrift. Dat is de korte versie, in werkelijkheid nam het wat meer tijd in beslag. :-)"

Posters in de zaal
"Wij hebben ter versiering in de zaal waar het feest gehouden werd een aantal posters aan de muur gehangen met foto's uit de jeugd van onze ouders. Aan het begin van het feest hebben we het tijdschrift aan onze ouders als cadeau overhandigd en hebben we een aantal exemplaren over de tafels verspreid ter inzage voor de gasten."

Cover tijdschrift
"Het was dus ook leuk om een poster op te hangen met de cover van ons tijdschrift. Dat hing dus in de zaal waar het feest gehouden werd. Wij zijn zeer tevreden over de poster. De kwaliteit was goed en het was een leuke aanvulling op het tijdschrift."

Blijvende herinnering
"Mijn ouders hebben het erg leuk gevonden. Het tijdschrift is een blijvende herrinnering aan een zeer geslaagde avond. De poster hangt ergens in huis."

Ontwerp ook een poster