Home Persoonlijk cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau?

Als je ècht een heel erg bijzonder en origineel cadeau wilt geven voor een verjaardag, afscheid of bruiloft, geef dan een eigen tijdschrift. Met zo'n origineel cadeau voor je vriendin, vriend, vrouw of man, kun je hem of haar laten weten dat je om ze geeft.

Een origineel cadeau waar moeite voor is gedaan, is onvergetelijk en heeft vaak veel impact. Dat lees je ook in de mooie verhalen van mensen die al eerder een tijdschrift hebben gemaakt.

Origineel cadeau jilster zelf tijdschrift maken

Begin meteen aan je tijdschrift


Wat zo leuk is: dit cadeau kun je zelf maken in 6 stappen

Zo maak je samen met familieleden, vrienden, kennissen en collega's een origineel cadeau tijdschrift. Lees snel verder.

1. Maak eerst een gratis account aan bij Jilster als jij de initiatiefnemer bent. Je kunt alvast een beetje oefenen en de mogelijkheden bekijken. Je bent dan vanzelf de hoofdredacteur van het magazine.

2. Daarna nodig je familieleden, vrienden, collega's en kennissen uit om ook een pagina in het tijdschrift te vullen. Dat gaat allemaal heel eenvoudig via Jilster.

3. De redacteuren vullen allemaal vanaf hun eigen pc een of meer pagina's en zo zie je beetje bij beetje jullie bijzondere cadeau ontstaan.

4. Of je nu een tijdschrift maakt als verjaardagscadeau, huwelijkskado , voor een 50-jarige bruiloft of bij een jubileum: in de redactieruimte vind je mooie sjablonen. Die kun je gebruiken en aanpassen naar je eigen wensen.

5. Als iedereen zijn of haar pagina's online heeft ingeleverd bij jou, de hoofdredacteur, bestel je het gewenste aantal exemplaren. Dat kan er eentje zijn, maar 13 of 199 stuks is ook mogelijk.

6. Je bestelling wordt na een paar dagen bij je thuisbezorgd!

Het moment van overhandiging van je origineel cadeau

Origineel cadeau papaJe hebt op het moment dat de tijdschriften bij je bezorgd worden waarschijnlijk al veel voorpret gehad. En nu staat het moment van overhandiging voor de deur. Spannend! Hoe zal hij of zij reageren? En is het gelukt om de verrassing geheim te houden?

Lees verhalen van klanten: klik op de afbeeldingen hiernaast. 

We horen vaak dat de ontvangers ontroerd zijn, in lachen uitbarsten, totaal verrast zijn en niet weten wat ze zien. Wedden dat jullie glossy ook zo'n reactie teweegbrengt? Maak dus ook zo'n mooi, persoonlijk en origineel cadeau. Je kunt meteen beginnen en Jilster gratis uitproberen. Veel plezier bij het maken en bij het geven!

origineel cadeau cover

Tip! Je kunt de overhandiging van je tijdschrift nog meer aankleden met een poster van de cover. Ook die bestel je heel eenvoudig bij Jilster.

Begin meteen aan je originele cadeau