Home Nieuws Klanten vertellen Idee: maak themaglossy's van je vakantie

Idee: maak themaglossy's van je vakantie

Geplaatst op 19 december 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Maar liefst drie glossy's waren er nodig om de onvergetelijke vakantie naar het prachtige Australië en het natuurrijke Nieuw-Zeeland van Karin en haar gezin vast te leggen. ''Mijn 3600 foto's pasten niet in één album'' zo vertelt Karin.

 Thema-magazines

Toen ze eenmaal was begonnen met het maken van een magazine, zag Karin dat ze het met één glossy niet zou redden. Al die mooie foto's van de natuur, van de dieren, van de accommodaties, van de reis en natuurlijk van haar één-jarige dochtertje. Ze kon niet kiezen tussen al die mooie foto's en herinneringen, maar Karin kreeg een geweldig idee: het opdelen van al die foto's in verschillende thema-magazines.

Thuis in tijdschriftenrek

Karin heeft zodoende drie thema-tijdschriften gemaakt: Australia & New Zealand, wine & dine, wildlife en accommodaties. ''Door met thema-magazines te werken heb ik toch een goed beeld van onze lange vakantie kunnen neerzetten. Als je de magazines ziet dan denk je: hier wil je wonen.'' Karin heeft de glossy's voor zichzelf gemaakt. Ze staan thuis in het tijdschriftenrek in de woonkamer. Het geheel ziet er prachtig uit.

Start jouw tijdschrift

Share: