Home Nieuws Klanten vertellen Harold: "Mijn broer was diep geraakt"

Harold: "Mijn broer was diep geraakt"

Geplaatst op 22 april 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Harold van Os maakte samen met familieleden en met de vrienden van zijn broer het tijdschrift Bert 65. "Iedereen die het tijdschrift gelezen heeft vond het super leuk", zo mailt hij. Mooiste pagina? "De cover is een echte eye catcher geworden."

Geweldig eerbetoon
"Voor mijn broer Bert hebben we een tijdschrift gemaakt voor zijn 65e verjaardag. Ik heb zijn vrienden en onze familieleden benaderd en hen allemaal dezelfde vragen voorgelegd. De antwoorden daarop heb ik samen met oude en recente foto's tot een geweldig eerbetoon gemaakt. Mijn broer was diep geraakt. Normaal krijg je deze verhalen pas te horen als iemand is overleden en nu bij leven en welzijn."

Makkelijk programma
"Ik heb een super goede ervaring met Jilster. Het is een redelijk makkelijk programma en het eindresultaat is geweldig. Ook heb ik diverse keren contact gehad met de klantenservice en die is echt super. Zeer snelle reactie, goed meedenken en een geweldige service. Ook de leveringstijd was echt snel. HULDE. Ik heb Jilster al aan diverse mensen aanbevolen en zal dat in de toekomst zeker vaker doen."

Enorm plezier doen
Harold heeft ook nog wel een tip voor anderen: "Probeer het eens. De prijs is acceptabel en je kunt er iemand een enorm plezier mee doen. Het is ook erg leuk om te maken en als cadeau te geven."

Begin met je eigen verjaardagscadeau

Share: