Home Nieuws Klanten vertellen Miriam Schonk: 'Het is verslavend'

Miriam Schonk: 'Het is verslavend'

Geplaatst op 13 november 2013 in de categorie Klanten vertellen.

"We hebben voor opa en oma voor hun 50-jarig huwelijk een glossy gemaakt", zo mailt Miriam Schonk. "Zelf heb ik het tijdschrift in elkaar gezet en de familieleden allemaal een pagina laten vullen. Om alle gasten er iets in te laten schrijven, hebben ze alles naar mij gemaild. Ik heb het vervolgens verwerkt. Heel veel, maar heel leuk, werk. En het resultaat mag er zijn - al zeg ik het zelf."

Prachtige foto
Dat is ook wel te zien op de prachtige foto van de overhandiging hiernaast. Miriam vervolgt: "Tijdens het feest is het aangeboden en omdat alle gasten het wisten - behalve het bruidspaar - was het een geweldige verrassing. De gasten waren ook heel benieuwd naar het resultaat en iedereen heeft het ook online kunnen bekijken. Heel leuke ontroerende en geweldige reacties gehad!"

Steeds handiger
"Ik vind het super om met Jilster te werken en ik ben nu ook weer met een glossy bezig. Het is verslavend om hier mee bezig te zijn. Jilster denkt echt met de klant mee en ik vind dat ik altijd snel antwoord krijg op mijn vragen. Inmiddels heb ik drie glossy's gemaakt en natuurlijk word je er steeds handiger in. Maar het is ook zo leuk om te doen!!!!"

Begin met tijdschrift voor 50-jarig huwelijk

Share: