Home Nieuws Klanten vertellen "Mijn moeder huilde van ontroering"

"Mijn moeder huilde van ontroering"

Geplaatst op 23 augustus 2013 in de categorie Klanten vertellen.

"Afgelopen weekend hebben wij onze moeder, die tachtig werd, verrast met een glossy: de Tineke", zo mailt Annemarie Boumans.

"Ze was enorm blij, verrast en ontroerd. Ik stuur een foto mee! Ze kijkt op deze foto niet zo blij, maar dat komt omdat ze vrijwel meteen al moest huilen van ontroering. Toen had ze alleen nog maar de cover gezien!"

Uren in gekeken
"Mijn moeder heeft er samen met mijn vader uren in zitten kijken en viel van de ene verbazing in de andere bij het zien van al die mooie bijdragen van haar geliefden, familie en vrienden. Er hebben uiteindelijk meer dan zestig mensen meegewerkt aan de Tineke! Het is een prachtig cadeau waar ze nog vaak in zal kijken."

Annemarie vervolgt: "Ik heb met ontzettend veel plezier aan mijn glossy gewerkt. Het team van Jilster heeft al mijn vragen adequaat en vrijwel meteen beantwoord, geweldige service. Het werken in de applicatie is niet moeilijk en de kwaliteit van het drukwerk is fantastisch. Namens iedereen die aan de glossy voor mijn moeder heeft meegewerkt: bedankt!"

Share: