Home Nieuws Klanten vertellen 'Voor het eerst in maanden kon ik een keertje lachen'

'Voor het eerst in maanden kon ik een keertje lachen'

Geplaatst op 22 maart 2013 in de categorie Klanten vertellen.

Marianne van de Eertwegh schrijft: "Mijn derde tijdschrift is alweer de deur uit. Nou ja, de laatste is een boekwerk geworden van ongeveer 88 bladzijden. Maar het begon allemaal met deze foto, daar zit een heel verhaal achter."

Enorm druk
Marianne vervolgt: "Mijn moeder was heel erg ziek, zo ziek dat we vreesden voor het ergste. Ze lag al weken in het ziekenhuis. Buiten mijn bedrijf om - ik heb een schoonheidssalon - was het enorm druk. Na mijn werk naar het ziekenhuis, het regelen van heel veel dingen, de was doen voor mijn moeder en dan nog mijn eigen gezin."

Geen puf meer
"Zoals je op de foto kan zien was het rond Kersttijd, de tijd dat ik het complete huis helemaal in kerstsfeer maak. Maar ik had geen puf meer. Ik heb de kleinste kerstboom die ik kon vinden gewoon neergezet - niet eens opgetuigd."

Blij verrast
"Op een zondagmorgen kwam ik weer bij mijn moeder vandaan. Ik was blij verrast dat mijn nichten die tevens mijn vriendinnen zijn, bij mij waren. Mijn kinderen en kleinkinderen waren er ook. Ik was wel jarig, maar wilde er totaal niets aan doen."

Tijdschrift aangeboden
"En voor het eerst in maanden kon ik voor een keertje lachen, ik kreeg dit tijdschrift aangeboden en iedereen die in mijn huis was had er iets ingeschreven.
Mijn moeder is door de ziekteperiode heen gekomen en nu heb ik voor haar tachtigste verjaardag een tijdschrift gemaakt van ruim 80 (!) bladzijden. Weer heeft iedereen er aan meegewerkt, maar nu voor mijn dappere moeder."

Begin met tijdschrift maken

Share: