Home Nieuws Klanten vertellen Be Seen Magazine voor Sien

Be Seen Magazine voor Sien

Geplaatst op 16 september 2011 in de categorie Klanten vertellen.

Soms ontvangt de klantenservice een prachtig, compleet en afgerond verslag van de totstandkoming van een zelfgemaakt tijdschrift.

Zoals deze van het Be Seen Team: “Twee maanden geleden maakten mijn vriendinnen en ik een boekje voor de verjaardag van Sien. Zij wil later heel graag hoofdredactrice worden van een magazine. Zo kwamen wij, haar vriendinnen, op het idee om stiekem een eerste exemplaar van een tijdschrift te maken voor haar verjaardag. Tijdens de middagpauze op school bespraken we wie wat zou doen en wie wat zou schrijven. Sien dacht natuurlijk dat we dat niet echt gingen doen.”

Meteen verkocht
“Ik ging op zoek op internet en kwam de website van Jilster tegen. Ik was meteen verkocht en begon alvast met het Be Seen Magazine. Alle vriendinnen vonden het een heel leuk idee. Steeds als we wat tijd over hadden, werkten we tien minuutjes aan het tijdschrift. Dat was heel ontspannend. Na een tijdje hard werken, besloten we dat het tijd werd om het tijdschrift aan Sien te tonen. Omdat zij redactrice wil worden leek het ons leuker voor haar als ze toch kon meedoen.”

Verrassing
“Daarom organiseerde ik een Be Seen namiddag bij mij thuis. Sien wist niets van het tijdschrift, maar wel dat er een verrassing zou zijn. Toen ze haar blinddoek afdeed, zag ze ons allemaal op de trap zag zitten. Ze was verbluft. We legden haar ons idee uit, en je raadt het vast: het werd een geweldige middag! We hielden een fotoshoot, schreven artikelen, praatten, lachten. We hadden veel plezier.”

Unieke ervaring
“We bestelden een exemplaar bij Jilster en zie. Na een paar maanden was daar eindelijk ons resultaat. Toen ik het pakje van Jilster opende, kon ik bijna niet stoppen met glimlachen en rondspringen. Zo blij was ik. Ik ben zeer trots op het resultaat. En Sien ook! Bedankt voor deze prachtige en unieke ervaring. Het Be Seen Team.”

Begin je tijdschrift voor verjaardag

Share: