Home Nieuws Nieuws van Jilster Nieuwe illustraties: Agrarisch

Nieuwe illustraties: Agrarisch

Geplaatst op 12 oktober 2015 in de categorie Nieuws van Jilster.

Er zijn weer nieuwe illustraties in de redactieruimte. Ze staan allemaal bij afbeeldingen onder het tabblad 'thema' en ze zijn gratis te gebruiken in je tijdschrift!

Het maken van een tijdschrift is nog makkelijker als je ook gebruik maakt van de gratis illustraties die beschikbaar zijn in de redactieruimte. We voegen regelmatig nieuwe illustraties toe, eventueel op verzoek.

Waar staan de nieuwe illustraties?

De nieuwe illustraties kan je vinden in de redactieruimte bij ‘thema’ en dan ‘Boerderij’.

Waar kan ik de nieuwe illustraties voor gebruiken?

De illustraties kunnen gebruikt worden voor verjaardagen, huwelijk, zakelijk, maar ook voor zorg tijdschriften.

Denk bijvoorbeeld aan een tijdschrift voor persoonlijke zorg. Woont of werkt je familielid op een boerderij? Zorg dan voor een glimlach door illustraties van een boerderij in het tijdschrift te plaatsen.

Je kan de illustraties ook plaatsen in een verjaardagstijdschrift voor iemand die boerderijen leuk vindt, of op een pagina over een uitje naar een boerderij bijvoorbeeld.

Voor kinderen zijn de illustraties erg leerzaam. Plaats ze in een schooltijdschrift zodat leerlingen kunnen leren over boerderijen.

Viert iemand die je kent binnenkort een bruiloft op een boerderij? Ook hierin kunnen de illustraties geplaatst worden om de sfeer op de boerderij na te bootsen.

Ook in zakelijke tijdschriften kunnen deze illustraties gebruikt worden. Als eigenaar van een agrarisch bedrijf kan je ze plaatsen in een relatiemagazine, jaarverslag of een tijdschrift voor een collega die met pensioen gaat.

Voor welke gelegenheid dan ook, wij helpen je zo eenvoudig mogelijk een mooi tijdschrift te maken!

Aan de de slag met je tijdschrift