Een magazine maken met gratis software van Jilster

Magazine software: daar ben je naar op zoek. Naar een manier om gratis een magazine te maken. Probeer Jilster eens. Een eenvoudig programma waarmee je aan de slag kunt.

Een eigen magazine maken is erg leuk om te doen. Bijvoorbeeld om cadeau te geven bij een huwelijk, verjaardag of afscheid.

magazine maken gratis magazine software


Maak een account aan en probeer Jilster gratis


Magazine maken gratis uitproberen

Gebruik van Jilster om een magazine te maken is gratis. Je maakt in een handomdraai een account aan (vrijblijvend) en dan kun je van start. Deze magazine software gebruik je gewoon online, in je internetbrowser. Je hoeft dus niets te downloaden (handig!).

Makkelijke software voor het maken van een magazine

Je hebt geen kennis nodig van techniek of van grafische vormgeving om een prachtig magazine te maken.

Met de software van Jilster maak je in je eentje of samen met je vrienden, familieleden, leerlingen of collega's een mooi eigen tijdschrift. Iedereen vult vanaf de eigen pc of mac één of meer bladzijdes in het magazine. Je ontwerpt de pagina's zelf of je kiest een sjabloon dat je kunt aanpassen naar je eigen wensen.

Lees het mooie verhaal van Annemarie. Zij maakte als docent drie tijdschriften met drie klassen.

Magazine software school

Magazine maken gratis: Online magazine

Goed om te weten: het maken van je eigen online magazine bij Jilster is kosteloos.

Je betaalt alleen als je je magazine ook wilt laten drukken. Wil je eerst weten wat het kost om je eigen glossy of tijdschrift gedrukt thuis te laten bezorgen? Kijk bij prijzen: de prijscalculator berekent direct de kosten van jouw oplage en uitvoering. (Het effect van zo'n persoonlijke cadeau is overigens onbetaalbaar!)

Magazine maken gratis: Pagina overzicht

Zodra je een gratis account aanmaakt bij Jilster en je eerste tijdschrift start kom je in je pagina overzicht. Hier kan je ook vrienden en familieleden uitnodigen om aan een (of meer) pagina's te werken. Zo ziet het eruit:

Magazine software magazine maken gratis tijdchrift voorbeeld 1

Magazine maken gratis: Pagina bewerken

Je kunt nu direct aan de slag met het maken van je eigen magazine. Vul en bewerk je pagina's met je eigen teksten en foto's en maak gebruik van thema afbeeldingen en tools om je pagina precies te maken zoals je wilt! 

Magazine software magazine maken gratis tijdchrift voorbeeld 2

Eigen ontwerp of sjabloon

De magazine software biedt je de mogelijkheid om je tijdschrift in je eigen ontwerp te maken. Wil je liever een sjabloon gebruiken? Dat kan ook. Hier zie je  een voorbeeld van een sjabloon.

Magazine software magazine maken gratis tijdchrift voorbeeld 3

Eigen magazine

Je ziet het: met Jilster maak je heel makkelijk je eigen tijdschrift. Samen of alleen. Probeer de magazine software vrijblijvend uit en ontdek hoe leuk het is om een tijdschrift te maken. Maar pas op: meerdere klanten vinden het erg verslavend... ;)

Start met je eigen magazine