Home Nieuws Tips en tricks Kerst 2016! Een smaakvol tijdschrift

Kerst 2016! Een smaakvol tijdschrift

Geplaatst op 16 december 2016 in de categorie Tips en tricks.

December mogen we toch wel de mooiste en lekkerste maand van het jaar noemen. Haal ook deze sfeer in huis en maak heerlijke kerstgerechten. Je favoriete kerstrecepten gebundeld in een tijdschrift, maken van de smaak van december ieder jaar weer een feest!

December mogen we toch wel de mooiste en lekkerste maand van het jaar noemen. Terwijl het buiten koud is, siert de kerstboom binnen de woonkamer, stralen kerstlichtjes overal en hangt het huis vol lekkere geuren. Een gezellige tijd om samen te zijn en te genieten van elkaar.

Kerst 2016

Het einde van 2016 is in zicht. In de decembermaand heeft iedereen het druk met de voorbereidingen voor de feestdagen. Daarom geven we een paar recepten die heel eenvoudig te maken zijn. Perfect voor mensen die weinig tijd hebben en toch iets lekkers en feestelijks met Kerst op tafel willen zetten.

Ho ho ho, Daar is de Kerstman! Ho ho, neem ook de tijd om tussen alle bezigheden door even rustig bij te komen. Bijvoorbeeld met een beker lekkere, warme chocolademelk of een heerlijk tussendoortje. Op een speciale manier klaargemaakt, worden dit feestelijke breaks. Met Kerst mag het best wat meer of extra zijn!

Aardbei-kerstmannetjes

Om meteen in de kerststemming te komen. Deze kerstmannetjes zijn super eenvoudig te maken. Bovendien heb je voor dit recept maar vier ingrediënten nodig. Leuk om samen te maken en uit te delen! Bekijk dit kerstrecept van de aardbei-kerstmannetjes op foodsandphotos.nl 

kerst recept 2016 aardbei kerstmannetjes foodsandphotos

Sneeuwman marshmallows

Als het buiten koud is, doet een beker lekkere, warme chocolademelk wonderen. Ook nog eens op een speciale manier klaargemaakt, wordt het op de bank dubbel genieten. Voor deze sneeuwman marshmallows voeg je iets extra’s aan de chocolademelk toe. Hartstikke leuk en binnen een paar tellen gemaakt. Voor dit kerstrecept heb je maar twee ingrediënten nodig. Eenvoudiger kan het bijna niet. Gezellig om samen te maken en om samen op te drinken! Bekijk dit kerstrecept van de sneeuwman marshmallow op laurasbakery.nl.

kerst recept 2016 kerstman marshmallow laurasbakery

Samen een tijdschrift maken

December is de maand met mooie tradities en eigentijdse familierecepten. Wat is er dan mooier om deze traditionele gerechten in nieuwe, aangepaste vormen door te geven aan de volgende generatie in de vorm van een tijdschrift. Ook bovenstaande kerstrecepten passen prima in een tijdschrift met een Kerst- of winter-thema. Zorg er dan wel voor dat je de bron erbij vermeldt! Maak een ‘lekker’ tijdschrift voor je vriendin die binnenkort jarig is en die gek is op Kerst. Of voor je collega die binnenkort met pensioen gaat en een groot liefhebber is van het winterseizoen. Ben je bezig met een tijdschrift voor een winterhuwelijk? Geef deze eenvoudige kerstrecepten daarin een plaats en ze stralen het bruidspaar tegemoet!

Een tijdschrift maken is, net als kerst, het leukst als je het samen doet. Nodig familie en vrienden uit en maak samen een tijdschrift.

Aan de slag met je tijdschrift