Home Zakelijk glossy voor jubileum bedrijf

Markeer het jubileum van je bedrijf met een eigen glossy!

Bestaat je bedrijf binnenkort 5, 10, 25 of 50 jaar? Maak dan een eigen tijdschrift over de organisatie om dit jubileum te vieren. Je kunt een magazine maken als cadeau, als pr middel of voor beide doeleinden. We geven je graag wat tips voor het maken van een tijdschrift bij een jubileum bedrijf. Hoe lijkt je dit idee?

jubileum bedrijf vieren met een glossy voorbeeld jilster tijdschrift

Maak een account en begin aan je tijdchschrift!

Een leuk kado bij een jubileum bedrijf

Hoe je een feestelijke glossy maakt om het jubileum van het 5-jarig, 10-jarig, 25-jarig of 50-jarig bestaan van je bedrijf te vieren:

 • Jubileum bedrijf ideeBepaal het doel van het tijdschrift dat je wilt maken. Is het een origineel cadeau als verrassing voor de directeur, is het een magazine dat vooral is gericht op externe partijen of is het een cadeau van en voor het personeel?
 • Op basis van de keuze die je maakt, kun je je redactieteam samenstellen. Je kunt het tijdschrift maken met alle collega's samen, met de afdeling communicatie of met alle secretaresses samen.
 • Bepaal de globale inhoud van je magazine. Wil je veel persoonlijke verhalen en anekdotes van collega's? En hoe breng je de historie van het bedrijf in beeld? Welke foto's wil je in het tijdschrift gebruiken?
 • Ga aan de slag met het jubileum bedrijf magazine. Maak gratis een account aan bij Jilster. Je bent dan automatisch hoofdredacteur van het tijdschrift. Nodig collega's uit als redacteur en vraag hen een pagina te vullen. In de shoutbox overleg je heel makkelijk met elkaar. Zodra je redactieteam klaar is, bestel je het gewenste aantal exemplaren. Of dat er nu 1 is of 99.999 duizend. Je magazines worden in de door jou gewenste uitvoering mooi gedrukt op de zaak bezorgd.

En lees ter inspiratie het mooie verhaal over het Hospice Midden Nederland dat een tijdschrift heeft gemaakt bij het 10-jarig bestaan.

Tips voor tekst in je jubileum geschenk

Weet je niet wat je in het magazine moet zetten? Lees dan onderstaande tips.

 • Jubileum bedrijf tekstHoe is het bedrijf ontstaan? Schrijf een interview met de oprichter.
 • Maak een historisch overzicht van de jaren dat de organisatie bestaat. Kies een paar hoogtepunten uit en belicht deze iets uitvoeriger.
 • Vraag of de directie of raad van toezicht een voorwoord wil schrijven.
 • Laat collega's aan het woord over hun functie. Wat doet hij of zij gedurende de dag?
 • Vraag of collega's een leuke anekdote over het bedrijf willen opschrijven.
 • Beschrijf wat het bedrijf nu doet en wat de plannen zijn voor de nabije toekomst.
 • Plaats een fotoserie van het gebouw, de medewerkers, de producten.
 • Verzamel weetjes over het bedrijf en plaats deze op een 'Wist je dat' pagina.

Ontdek zelf hoe makkelijk het is om samen een magazine te maken om het 5-jarig, 10-jarig, 25-jarig of 50-jarig jubileum bedrijf te vieren.

Veel plezier bij het maken van jullie jublieum magazine!

Probeer Jilster gratis uit