Home Onderwijs Jaarboek

Maak eens een jaarboek in de vorm van een glossy!

Een jaarboek voor studentenvereniging, school of privé is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen. Daar kun je nu - en ook later weten we uit ervaring - veel lol aan beleven. Zoiets simpels als een 'smoelenboek' als onderdeel van je jaarboek blijft ook na 20 jaar nog leuk!

Jaarboek glossy tijdschrift maken

Maak een account aan en probeer Jilster gratis


Zelf maken en laten drukken als tijdschrift of glossy

Je kunt met Jilster heel makkelijk met jaarclubgenoten, een groep leerlingen, of andere studenten verbanden een jaarboek maken dat je als glossy of  tijdschrift laat drukken. Weer eens wat anders dan een boek met een harde kaft...

Bestel de 'Jilster in het onderwijs' magazine

In dit tijdschrift vind je voorbeelden van het gebruik van Jilster in het onderwijs: leuke en bijzondere verhalen. Daarnaast geven we je tips & tricks voor het maken van een tijdschrift. Ook is dit tijdschrift een goed voorbeeld van hoe een Jilster tijdschrift eruit kan zien.

bestel jilster in het onderwijs magazine


Jaarboek voor studentenvereniging, eindexamen of school?

Jaarboek bestuurMaak een jaarboek met je dispuut, jaarclub, studievereniging of studentenvereniging. Geweldig om al die foute foto's en studentikoze verhalen eindelijk eens in print te kunnen bekijken en old skool op een lekkere, aftandse bank te kunnen doorbladeren. Print is immers het nieuwe online...

Na het eindexamen is het echt gedaan met school. Zul je je schoolmates missen? Of ben je blij dat je nu eindelijk de schooldeuren achter je dicht kunt trekken? Grijp het einde van de middelbare school aan om met de klas of het hele jaar een glossy tijdschrift te maken.
Verzamel de raarste quotes van leraren en leerlingen, bepaal wie de best geklede leraar is, laat een leerling met een bijzondere prestatie of uitdaging aan het woord, maak een reisreportage over jullie trip naar Rome of Parijs, kortom: maak je jaarboek helemaal zoals je wilt!

Een jaarboek is ook een leuke manier om de laatste groep van de basisschool af te sluit. Lees de leuke ervaringen en tips om een tijdschrift te maken als afscheidscadeau groep 8 bijvoorbeeld.

Stukje schrijven, quotes plaatsen, andere tekst erin...

Weet je wat ook een leuk idee is? Om ieder jaar van je leven vast te leggen in een jaarboek. Iedere maand schrijf je weer iets op over wat je hebt beleefd. Kun je ook mooi al die leuke foto's die je maakt met je mobiel vastleggen in iets tastbaars. Schrijf bijvoorbeeld iedere maand of om de twee weken een klein stukje. Heb je kleine kinderen? Zet dan de leukste quotes in je glossy jaarboek. Is het jaar om? Laat je jaarboek dan drukken en thuisbezorgen. Veel plezier alvast!

Hoe maak je een jaarboek tijdschrift met Jilster?

Maak een account aan en probeer Jilster gratis uit. Nodig leerlingen of mede studenten uit en begin meteen aan je eigen jaarboek.

Begin met je eigen jaarboek