Home Zo werkt het! Handleiding glossy als huwelijkskado

Huwelijkskado ideeën nodig?

Maak een glossy als origineel huwelijksgeschenk! Een eigen tijdschrift is een leuk en origineel huwelijkskado dat het bruidspaar enorm zal verrassen. Je kunt een glossy maken als trouwkado of als kado voor bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijk of als gouden bruiloft cadeau.

jilster tijdschrift huwelijkskado voorbeeld ja ik wil

Begin direct aan je tijdschriftOrigineel huwelijkskado zelf maken

Een eigen tijdschrift maken is eenvoudig en erg leuk om te doen. Wat denk je ervan? Is het iets voor jou om zo'n origineel huwelijkskado zelf te maken? Je kunt het samen doen of alleen. Net wat je wilt.

Grote verrassing voor het bruidspaar: zelf op de cover

De cover van een tijdschrift is natuurlijk de grote blikvanger. Het bruidspaar zal erg verrast zijn om een foto van hen samen op de cover te zien!

Bekijk wat anderen vertellen over een tijdschrift maken als origineel huwelijkskado met Jilster:

  • Loes stuurde geweldige foto's van de overhandiging van de glossy die ze heeft gemaakt voor het huwelijk van haar zoon en schoondochter. Bekijk de foto's
  • Lees het verhaal van Martijn, die samen met vrienden een glossy heeft gemaakt voor Anne en Roy.

Uitnodiging in de vorm van een tijdschrift

  • Bekijk ook het mooie verhaal van Diana, die als bruid in spe zelf een tijdschrift voor haar huwelijk heeft gemaakt en iedere genodigde een exemplaar gaf. De romantiek spat ervan af.
  • Tip voor het bruidpaar zelf: alle ceremoniemeesters opgelet! Je kunt de uitnodiging voor het huwelijk ook als online magazine maken en via mail verspreiden. Dat is helemaal gratis. Hetzelfde kun je natuurlijk doen met het bedankje. Dat geeft je ook de gelegenheid om de mooiste trouwfoto's te delen met je familieleden en vrienden.

Kado idee trouwen, zilveren bruiloft of gouden bruiloft

Een tijdschrift maken is leuk bij een bruiloft, maar je kunt ook een glossy maken als cadeau bij een 12,5 jarig huwelijk of als cadeau voor je ouders die 25 of 50 jaar getrouwd zijn. Dan kun je samen even uitgebreid terugkijken.

Het tijdschrift hieronder is ook beschikbaar als sjabloon!

jilster tijdschrift 50 jaar getrouwd voorbeeld huwelijkskado

Hoe maak je zo'n origineel cadeau voor een bruiloft?

Je kunt direct een account aanmaken en beginnen met je huwelijkskado. Wil je alvast wat tips voor de inhoud? Die lees je bij tijdschrift trouwen. Maak er samen iets moois van! En wens het bruidspaar namens het Jilster team een lang en gelukkig leven samen.

Bekijk ook de pagina over huwelijkscadeau.

Aan de slag met je huwelijkskado