Home Nieuws Nieuws van Jilster Video: zo worden tijdschriften gemaakt

Video: zo worden tijdschriften gemaakt

Geplaatst op 23 maart 2015 in de categorie Nieuws van Jilster.

Dit is een video over het productie proces van Jilster. Een tijdje geleden zijn we samen met onze stagiaires op bezoek gegaan bij onze drukkerij in Budel (een dorp dichtbij de Belgische grens).

Hier hebben we wat materiaal opgenomen van het productie proces van de tijdschriften. In de video zijn beelden te zien van de (grote) digitale printer, het lamineren van de covers, het snijden van de tijdschrift randen (daarvoor zijn de stippellijntjes in de redactieruimte) en het lijmen van de glossy’s.

Je volgende tijdschrift

Deze video is gemaakt om je een kijkje achter de schermen te geven. De eerstvolgende keer dat je een tijdschrift bestelt weet je dan precies wat er gebeurt nadat je op die 'bestel' knop klikt!

Dit is een video over het productie proces van Jilster tijdschriften. De eerstvolgende keer dat je een tijdschrift bestelt weet je dan precies wat er gebeurt nadat je op die 'bestel' knop klikt! :)

Posted by Jilster - Samen een mooi tijdschrift maken - www.jilster.nl on Tuesday, March 24, 2015

Maak je eigen tijdschrift

Wil je zien hoe de verschillende soorten tijdschriften die wij voor jou drukken eruit zien? Bekijk hier de beschikbare uitvoeringen.