Home Nieuws Klanten vertellen Bram: "Met glossy Sophie naar echte tijdschriftwinkel"

Bram: "Met glossy Sophie naar echte tijdschriftwinkel"

Geplaatst op 20 maart 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Bram Heringa heeft met zijn redactieteam een tijdschrift gemaakt voor zijn dochter Sophie Heringa: de SOPHIE. Ze promoveerde op 4 februari 2014 in de neuropsychologie en dat was natuurlijk een mooie aanleiding om Sophie in het zonnetje te zetten. Sophies moeder Reina, broer Jouke, schoonzus Kaarina en vader Bram hebben er samen iets moois van gemaakt.

"Het was in het begin niet makkelijk om alle foefjes en mogelijkheden te ontdekken. Gelukkig hadden we steun van een nicht die al eens eerder een glossy had gemaakt. Verder was de jongere generatie er veel beter in dan de oudere." Ze maakten een glossy van maar liefst 80 pagina's en bestelden er 16 exemplaren van.

Naar tijdschriftenwinkel
"Alle pagina’s zijn mooi geworden maar de voorpagina springt er toch uit. Iedereen was lovend over het resultaat. Toen de definitieve druk binnen was, maar het feest nog een paar dagen weg, zijn we met de glossy naar een tijdschriftenwinkel gegaan om een foto te maken tussen andere, gangbare glossy’s. De verkoopster was heel bereidwillig om mee te werken. En even later waren twee dames op een bankje onmiddellijk bereid te poseren met de bladen. Alsof of het echt was. we hebben erg gelachen, gaandeweg het proces, en bij het slot. Vooral bij het aanbieden op het feest", zo vervolgt Bram.

Begin op tijd
Bram heeft ook nog wel een paar tips voor andere Jilsteraars: "Begin op tijd! Wij hadden drie maanden. Van belang is het ook om duidelijk op te letten wanneer je moet bestellen om op tijd te zijn. Zoek aan het begin uit wat het allemaal kost, zodat je weet waar je aan begint. Het is zeker bij deze oplage en omvang niet een goedkoop geschenk. We zijn heel gelukkig met het resultaat, met de vreugde die we Sophie bereid hebben, en het enorme plezier dat we aan het voorbereiden hebben beleefd. Ook omdat je dan je naasten in heel nieuwe kwaliteiten leert kennen."

Maak ook een glossy