Home eigen glossy

Eigen glossy maken doe je zo!

Eigen glossy maken: dat is toch moelijk? Nee, hoor. Jilster heeft het juist heel makkelijk gemaakt. Zo maak je in een paar seconden een gratis account aan. Daarna kun je meteen starten met je eigen glossy in de online redactieruimte.

eigen glossy maken jilster tijdchrift magazine voorbeeld

Maak gratis een account aan en ga aan de slag!Wil jij ook een keertje op de cover van een magazine staan? Of gun je je vriendin, vader of collega deze eer? Ga dan samen met familie, vrienden of collega's een eigen glossy maken. Hier lees je hoe je dit kunt doen met Jilster.

Eigen glossy maken: Hoe werkt dat?

Eigen glossy maken cover Een account bij Jilster en gebruik van de online redactieruimte zijn altijd gratis. Je kunt sjablonen gebruiken of je pagina's helemaal zelf ontwerpen. Je kunt ook altijd iets opzoeken bij de handleiding: Werken als hoofdredacteur.

Vul de pagina's één voor één en bestel als je je tijdschrift af hebt het gewenste aantal exemplaren dat je wilt ontvangen. Wil je er eentje? Of dertig? Het kan allemaal. De tijdschriften worden dan gedrukt bij je thuis bezorgd.

Heb je 32 tot 120 pagina's gemaakt? Dan kun je je magazine als een glossy laten drukken. Bekijk ook eens de verschillen met de andere uitvoering: een mooie kwaliteit tijdschrift dat is gehecht met nietjes.

Maak zelf een tijdschriftSamen iets moois en tastbaars maken

Eigen glossy maken One directionHet leuke van Jilster is dat je heel makkelijk online samenwerkt aan je eigen glossy. Je nodigt vrienden, familieleden of collega's online uit om ook één of meer pagina's te vullen. Iedereen kan vanaf de eigen computer meewerken. Ook vanuit Argentinië, Australië of Zwitserland!

Overleggen met elkaar doe je gewoon in de 'shoutbox'. Dat kan een vrolijke boel worden! Spreken familieleden of vrienden in het buitenland geen Nederlands? Geen punt. Zij kunnen ook in het Engels of Duits aan de eigen glossy meewerken.

Een eigen glossy maken: leuk om te maken, geven én ontvangen

Eigen glossy maken SophieEen eigen glossy is een heel persoonlijk en origineel cadeau. Je kunt samen een tijdschrift maken als verjaardagscadeau, als afscheidscadeau of als huwelijkskado.

Maar als je dat wilt, kun je ook over iets heel anders een eigen glossy maken! Van mode magazine tot fotostrip, van werkstuk tot bedrijfsbrochure, van jaarboek tot jubileum tijdschrift.

Hoe je eigen glossy eruit gaat zien

Een eigen glossy maken: hoe ziet dat er gedrukt uit? Bij Jilster heb je de keuze tussen verschillende uitvoeringen van je tijdschrift: bekijk ze allemaal.

En kun je bij Jilster ook een online glossy maken?

Ja, dat kan ook. Dat is zelfs gratis. Net als het gebruik van het programma. Dus... Begin meteen!

Eigen glossy maken: ik wil aan de slag