Home Nieuws Nieuws van Jilster Dankjewel voor een fantastisch 2016!

Dankjewel voor een fantastisch 2016!

Geplaatst op 29 december 2016 in de categorie Nieuws van Jilster.

Namens het Jilster-team willen we jullie hartelijk bedanken voor een fantastisch jaar! Veel prachtige, zelfgemaakte tijdschriften hebben we voorbij zien komen. Dankzij jullie kunnen wij in 2017 samen weer unieke tijdschriften blijven maken voor elke gelegenheid.

Bovendien ontwikkelen wij Jilster verder om het samen maken van een tijdschrift nog leuker te maken!

Blijven ontwikkelen

We hebben jullie via onze klantenservice met talloze e-mails en telefoongesprekken mogen helpen. Dat deden we graag! Via onze website hebben we jullie geïnformeerd, geïnspireerd en hebben we ervaringen van anderen met jullie gedeeld. We hebben jullie via sociale media zoals Facebook, Pinterest, Twitter, Google+ en LinkedIn op het idee kunnen brengen om samen met vrienden, collega’s of familie een tijdschrift te maken. Een tijdschrift voor verschillende gelegenheden, als een speciale verjaardag, een collega die afscheid neemt, een gouden huwelijk of een tijdschrift als portfolio. Alles is mogelijk!

Jullie hebben waardevolle feedback over het gebruik van het programma Jilster met ons gedeeld via workshops, Facebook en de klantenservice. Al deze feedback hebben we meegenomen, waardoor we Jilster nog verder hebben kunnen ontwikkelen. En hopelijk nog klantvriendelijker hebben kunnen maken. In 2017 hopen we jullie allemaal te kunnen verrassen met een paar grote ontwikkelingen van Jilster.

Mooie momenten

We hebben dit jaar mooie momenten met jullie meegemaakt. Prachtige tijdschriften en allerlei verhalen deelden jullie met ons. Af en toe hielpen we jullie, als jullie er even niet meer uitkwamen. Bijzonder leuk om te horen, is hoeveel plezier jullie hebben bij het samen maken van tijdschriften. En niet te vergeten het ontvangen en overhandigen van de zelfgemaakte tijdschriften! Bijzondere, gelukkige momenten die jullie met ons hebben willen delen.

We kijken, samen met jullie, uit naar weer een fantastisch Jilster-jaar in 2017. Een nieuw jaar met leuke ontwikkelingen en groot nieuws. Wordt vervolgd dus!

Samen een tijdschrift maken

Heb jij al een idee voor een zelfgemaakt tijdschrift in het nieuwe jaar? Je kent vast wel iemand die je, om wat voor reden dan ook, kunt verrassen met een zelfgemaakt, persoonlijk tijdschrift. Wacht niet te lang en begin direct met dit goede voornemen!


Aan de slag met nieuw tijdschrift


En zoals je gewend bent van ons, wij helpen je graag! Dus heb je vragen of feedback? Neem dan gerust contact met ons op!