Home Nieuws Klanten vertellen Een tijdschrift voor je 18de verjaardag

Een tijdschrift voor je 18de verjaardag

Geplaatst op 13 april 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Voor Cathelijne werd het waargemaakt: ze kwam op de cover van haar eigen tijdschrift. Dat allemaal dankzij haar familie en vrienden! Lees hier het verhaal van de ‘Cathelijne 18’.

Mirjam, Cathelijnes schoonmoeder vertelt:

“De titel van mijn tijdschrift is Cathelijne 18. Ik heb het tijdschrift gemaakt voor onze schoondochter/schoonzus. De aanleiding om het tijdschrift te maken was Cathelijnes 18de verjaardag. Mijn redactieteam bestond uit mijn dochter Alisa J & me myself and I. Daarnaast hebben een vriendin en de broer van de jarige hun pagina zelfgemaakt.”

De ervaring tijdens het maken van het tijdschrift

“Het is even wennen, maar zodra je het door hebt, is het super simpel en super leuk om te doen!”

De mooiste pagina vindt ze nummer 24, waarom? “Deze heb ik zelf gemaakt haha.” En terecht! Zo'n mooi tijdschrift, daar mag iedereen trots op zijn!

Reactie van anderen op het tijdschrift

“Men vond het fantastisch, familie reageerde zelfs emotioneel…. Alleen maar leuke reacties gehad. En omdat de meeste mensen het concept niet kennen, is het ook nog eens heel erg origineel!"

"Ik vind een Jilster tijdschrift/glossy super leuk omdat je zo iemand een dierbare herinnering geeft. Of dit nou een opa is die een verhaaltje schrijft, wat over 20 jaar van onschatbare waarde is, of een dierbare vriend die herinneringen ophaalt. Herinneringen maak je vaak in de vorm van foto’s, maar dit is natuurlijk een hele bijzondere variant van de foto! Ik ben er echt waanzinnig enthousiast over!

Tips voor anderen

“Leuke plaatjes die je in je glossy wilt gebruiken (hartjes, strikken etc) kun je het beste via google opzoeken door achter de zoekterm PNG in te tikken. Dan krijg je meestal een uitgesneden (met transparante achtegrond) variant van het plaatje.”

Maak nu je eigen tijdschrift