Home Nieuws Nieuws van Jilster Nieuwe sjablonen in de editor: bruidsmeisjes en bruidsjonkers

Nieuwe sjablonen in de editor: bruidsmeisjes en bruidsjonkers

Geplaatst op 24 juni 2015 in de categorie Nieuws van Jilster.

We hebben twee nieuwe sjablonen in de editor! Ze zijn gemaakt voor gebruik in huwelijkstijdschriften, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden in andere tijdschriften. In de editor is alles makkelijk aan te passen!

Upload je eigen afbeeldingen en voeg je eigen teksten toe. Binnen enkele minuten heb je dan een leuke nieuwe pagina voor je tijdschrift!

De twee nieuwe sjabloon pagina's hebben het thema ‘bruidsmeisjes’ en ‘bruidsjonkers’.

We zijn door een klant gevraagd of we haar konden helpen met een paar pagina’s. Ze is bezig met een tijdschrift voor de bruiloft van haar dochter. Bij Jilster helpen we je graag, dus onze grafische vormgevers gingen ermee aan de slag. Nu staan er twee nieuwe sjablonen in de editor die gratis gebruikt kunnen worden! Leer hoe je een sjabloon plaatst op je pagina.

bruidsjonker sjabloon eigen tijdschrift huwelijkskado huwelijkscadeauIn deze sjablonen staan al een paar standaard vragen, dat helpt als je niet zo goed weet wat je moet schrijven. Je kunt er de namen van de bruidsmeisjes en bruidsjonkers in schrijven, hoe ze de bruid of bruidegom hebben ontmoet, de leukste herinneringen en een speciale wens voor het pas getrouwde stel.

Je kunt de bruidsmeisjes en bruidsjonkers natuurlijk ook uitnodigen. Dan kunnen ze de pagina’s zelf invullen! Leer hoe je een uitnodiging stuurt voor samenwerking aan een tijdschrift.

De afbeeldingen en teksten kan je ook veranderen, dat is één van de vele voordelen van Jilster; je hebt alles zelf in de hand.

Heb je een idee voor een nieuw sjabloon? Neem contact met ons op, onze grafische vormgevers gaan namelijk graag aan de slag!

We vertrouwen erop dat deze sjablonen je helpen bij het maken van je tijdschrift en het eindresultaat nòg mooier maken!

Als je nog ideeën of vragen hebt laat het ons weten! Gebruik het contact formulier of stuur ons een e-mail. We zijn ook beschikbaar op Facebook en Twitter!

Ga gelijk aan de slag met deze nieuwe sjablonen!

Registreer je gratis of log in