Home Zakelijk Brochure

Maak zelf een bedrijfsbrochure of folder voor je bedrijf

Brochure maken of folder maken lijkt moeilijk, maar daar willen wij verandering in brengen.

Meld je vrijblijvend aan en maak gratis gebruik van de editor en online magazine om een bedrijfsbrochure of folder te maken. Je betaalt pas op het moment dat je een fysiek gedrukt exemplaar besteld. Bekijk de prijzen en verschillende uitvoeringen, of...

zakelijk tijdschrift maken voorbeeld jilster bedrijfsbrochure folder maken

Maak gratis een account aan


Bekijk ook ons aanbod voor bedrijven.

Brochure maken: Zelf makkelijk ontwerpen en uitstekend drukwerk

Met een programma als Indesign kun je ook een brochure maken of een folder maken, maar dan moet je wel eerst een relatief duur programma aanschaffen en er goed mee leren werken. Ook Word en Publisher bieden mogelijkheden om een bedrijfsbrochure te maken, maar daarna heb je nog een extra stap nodig voor het drukwerk. 

Brochure maken folder maken fashion voorbeeldBrochure maken met Jilster: de voordelen

Het ontwerpen en brochure maken of folder maken met Jilster is heel makkelijk. Het programma werkt intuïtief. En de kwaliteit van het papier en het drukwerk is uitstekend. Kies je voor Jilster, dan zitten daar een paar bijzondere voordelen aan:

1. Kosten besparen

 In de eerste plaats bespaar je op de kosten van de vormgeving. Je ontwerpt je zakelijke brochure of folder immers zelf. Bij Jilster kun je kiezen of je sjablonen gebruikt of liever je eigen ontwerp maakt. Kijk bij prijzen om te zien wat de kosten zijn van jouw oplage en aantal pagina´s. Met de prijscalculator zie je de prijzen tot oplage 500, de prijzen voor de hogere oplages zijn op aanvraag. Scherpe prijzen tot een oplage van 2000 stuks.

2. Kleine oplage

Je kunt je bedrijfsbrochure of folder in een kleine oplage laten drukken. Al vanaf 1 exemplaar, zelfs. Zo zit je niet vast aan stapels brochures of folders op kantoor. Ook kun je meerdere brochures of folders maken met deels dezelfde inhoud, zodat je de verschillende doelgroepen van je bedrijf nóg gerichter kunt informeren over je product of dienst.

3. Uitvoering zelf kiezen

Brochure maken folder maken glossy voorbeeldJe kunt bij Jilster kiezen uit verschillende uitvoeringen. Glanzende cover of mat, met nietjes of gelijmd, harde omslag of niet. De keuze is helemaal aan jou.

4. Eenvoudig aanpassen

Brochure maken folder maken Hospice voorbeeldJe kunt je (online) bedrijfsbrochure voortdurend blijven aanpassen. Stel dat de prijzen van de producten of diensten van je bedrijf wijzigen, dan kun je dit makkelijk aanpassen in Jilster. Je kunt ook een pagina toevoegen als je nieuwe producten of diensten aanbiedt, of verwijderen als dat nodig is.

5. Gepersonaliseerd

Omdat je je brochure blijvend kunt aanpassen, kun je ook vrij eenvoudig een gepersonaliseerde gedrukte brochure toesturen naar een klant. Als dat geen goede indruk achterlaat!

6. Gratis online magazine

Je kunt gratis je online brochure verspreiden. De digitale versie van je bedrijfsbrochure kun je via een eigen url per email toesturen naar wie je wilt. Ook kun je de brochure online zetten, op je website of op facebook.

7. Aantal pagina's zelf bepalen

brochure maken folder maken 4 pagina's voorbeeldMet Jilster maak je eenvoudig brochures van 4 tot 120 pagina's. Het formaat is: staand A4. Hoe ziet een brochure of folder met 4 pagina's eruit?

Verschillende bedrijven gingen je voor in het gebruiken van Jilster voor de eigen bedrijfsbrochure of om een folder te maken. Lees deze klantervaringen van Ice World en Dienst Gemeentelijke Belastingen.

zakelijk tijdschrift maken voorbeeld jilster bedrijfsbrochure folder jaarverslag maken

Maak een account aan en probeer Jilster gratis


Hoe maak ik een brochure?

Nu vraag je je misschien af: hoe maak ik dan een brochure of een folder met Jilster?

1. Maak een account aan (gratis)

Begin met het aanmaken van een gratis account. Je kunt het online brochure maken met Jilster kosteloos uitproberen.

2. Bepaal inhoud

Brochure maken folder maken fotografie Bella Nova Studio voorbeeldBepaal van tevoren wat je in de brochure wilt laten zien en wat je wilt vertellen. Bedenk daarbij dat mooi fotomateriaal meer aanspreekt dan een lange tekst.

Bedenk voor wie je de brochure maakt: ouders, andere bedrijven, 55-plussers, patiënten... Kortom: schrijf een aantal kenmerken op van de doelgroep van je brochure. Leeftijd, opleidingsniveau, inkomenspositie, interessegebieden, etcetera.

Sluit met het ontwerp en met de tekst aan op de belevingswereld van je doelgroep. Kies de kleurstelling en manier van schrijven die past bij je potentiële klanten. Gebruik je 'je' of 'u'? Een strak ontwerp met klassieke kleuren of een frivool ontwerp in frisse tinten? Bedenk wat het beste past bij je klantengroep.

Stel ook van tevoren vast wat je wilt dat de lezer van je bedrijfsbrochure doet als hij of zij deze heeft doorgenomen. Zorg dat contactgegevens duidelijk staan vermeld en maak het makkelijk om contact op te nemen.

Maak een planning. Wanneer wil je de brochures in huis hebben? En hoe ga je ze vervolgens verspreiden?

3. Proefexemplaar

Brochure maken folder maken Kontakt der Kontinenten voorbeeldDesgewenst ga je eerst een voorbeeld brochure maken. Je  kunt namelijk eerst een proefexemplaar bestellen tegen gereduceerd tarief. Vraag collega's of anderen om een reactie en pas je ontwerp eventueel nog aan.

4. Online samenwerken

Met Jilster heb je de keuze om online samen te werken aan de brochure. Je nodigt collega's makkelijk uit om vanaf de eigen computer mee te kijken of mee te werken aan het ontwerp.

5. Begin met ontwerpen

Begin gewoon met ontwerpen! Gebruik sjablonen van Jilster of maak de pagina's zelf op. Overtuig jezelf en probeer Jilster gratis uit.

Hulp bij het maken van relatiemagazine

Heb je weinig tijd maar wil je wel een mooi relatiemagazine voor je bedrijf? Schakel dan de hulp in van ons Team Jilster Plus. Dit team van professionele tekstschrijvers, fotografen en vormgevers helpt je bij het realiseren van een mooi bedrijfsmagazine, catalogus, brochure of jubileumblad.

Kijk bij bedrijfsmagazine welke extra mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf.

Meld je aan en ga gelijk aan de slag