Home Zakelijk

Bedrijfspromotie: Jilster voor je bedrijf

Bedrijfspromotie zelf in de hand: Jilster biedt een online editor aan, waarmee je zelfstandig en makkelijk je eigen bedrijfspromotie maakt, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsbrochure.

Met Jilster heb je alles zelf in de hand. Creëer alleen óf samen met een team een brochure. Tastbare bedrijfspromotie dat eenvoudig, flexibel en professioneel te maken is.

bedrijfspromotie zakelijk voorbeeld jilster voor je bedrijf 1

Probeer Jilster gratis en vrijblijvend 

Een account aanmaken is gratis, evenals het gebruik van de website en het delen van een online magazine. Je betaalt pas op het moment dat je een papieren versie of PDF van je tijdschrift besteld.


Bedrijfspromotie: Zakelijke Opties

We bieden verschillende zakelijke opties aan en horen graag wat je bedrijf nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over je bedrijfspromotie!

Enkele zakelijke opties die wij bieden:

  1. Oplage 500+
  2. Verzending naar huisadressen
  3. Online verkoop van brochure/tijdschrift aan derden
  4. Meerdere malen per jaar een hoge oplage bestellen

bedrijfspromotie zakelijk voorbeeld jilster voor je bedrijf 2

De 10 voordelen van Jilster

Waarom Jilster gebruiken voor je bedrijfspromotie? Bekijk hieronder de 10 voordelen.

1. Direct aan de slag

Nadat je een gratis account hebt aangemaakt kun je gelijk en vrijblijvend aan de slag. De website van Jilster is overal beschikbaar. Als je een computer met internet hebt kun je altijd aan je tijdschrift werken. Het is dan ook niet nodig om software te downloaden!

2. Samenwerken

Jilster biedt de mogelijkheid om samen aan een tijdschrift te werken. Nodig vrienden, familie en collega’s eenvoudig uit en je bent klaar om aan de slag te gaan. In het redactie-overleg (chatbox) kun je snel en makkelijk met elkaar overleggen tijdens het maken van het tijdschrift.

3. Eenvoudig

Jilster is makkelijk in gebruik, waardoor het maken van een tijdschrift voor iedereen toegankelijk is. Je hebt geen ervaring nodig om een mooi tijdschrift te maken! Voeg eenvoudig je eigen teksten en afbeeldingen toe en bewerk je pagina naar eigen smaak. Met Jilster is het ook mogelijk om een pdf te uploaden en deze op je pagina te plaatsen.

Ben je op zoek naar voorbeelden? Laat je dan inspireren door onze sjablonen.

4. Sjablonen, illustraties en afbeeldingen

Om je op weg te helpen biedt Jilster, naast verschillende illustraties en afbeeldingen, een scala aan diverse sjablonen.
Denk hierbij aan voorbeeldpagina’s van o.a. verjaardags-, huwelijks- en schooltijdschriften. Deze zijn gratis te gebruiken en geheel aanpasbaar.

5. Professioneel drukwerk

Wij hechten veel waarde aan jouw tijdschriften, daarom bieden wij verschillende uitvoeringen van hoge kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een gelijmde glossy uitvoering of laat je tijdschrift printen/drukken als boek met harde kaft.

6. Vanaf één exemplaar

Bij Jilster kun je zoveel exemplaren van je tijdschrift bestellen als je maar wilt. Bestellen kan al vanaf één exemplaar, maar ook het bestellen van grote oplages is mogelijk.

7. Extra controle

Het is mogelijk om tegen een scherpe prijs een proefdruk of een pdf-bestand (lage resolutie) van je tijdschrift te bestellen. Zo kun je je tijdschrift nog eens extra controleren.

8. Online tijdschrift

Je kunt je tijdschrift ook online delen met een eigen link. Deel een doorbladerbaar tijdschrift met vrienden, familie en collega’s via sociale media of e-mail.

9. Poster van je cover

Je kunt van de cover van je tijdschrift een poster laten maken op A0, A1, A2 of A3 formaat. Het is ook mogelijk om een pdf (hoge kwaliteit) van de cover te bestellen. Deze kun je zelf printen of gebruiken voor andere doeleinden.

10. Internationaal

Jilster is beschikbaar in drie verschillende talen: Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast is wereldwijde verzending is mogelijk.

Voorbeeld online magazine

Begin aan je brochure


Probeer Jilster gratis uit