Home Nieuws Tips en tricks Gezellig groepje vormen

Gezellig groepje vormen

Geplaatst op 25 maart 2014 in de categorie Tips en tricks.

Je hebt het plan opgevat om samen een afscheidstijdschrift te maken met of voor groep acht. Dit kun je natuurlijk in je eentje proberen te realiseren, maar het is natuurlijk veel leuker en makkelijker om het samen te doen.

Lijstje ophangen
Vraag aan de leerkracht of je een intekenlijst mag ophangen op de deur van het klaslokaal, op het prikbord van de school of op intranet - net wat bij jullie basisschool een handige plek is. Vertel ouders op de intekenlijst kort wat de bedoeling is en vraag of ze hun naam en telefoonnummer of emailadres willen invullen. Tip: zet er al minimaal één deelnemer op - jijzelf bijvoorbeeld - want: als er een schaap over de dam is... Precies!

Wat denk je van een uitnodiging als deze?

Glossy cadeau van ouders voor groep acht
Nog vier ouders gezocht! We zouden het leuk vinden om een eigen glossy te geven als afscheidscadeau voor de leerlingen van groep acht. Deze glossy is bedoeld als naslagwerk voor de kinderen. Het biedt een tijdsbeeld van kleuterjaren tot nu.
Ben je creatief in woord of beeld? Of ben je handig met foto's maken, opslaan, verzamelen? Vind je het leuk om een tekst te controleren op spelling of om materiaal te verzamelen? Neem dan plaats in de tijdelijke redactie!
Op de deur van de klas hangt een intekenlijst. Daarop kun je je aanmelden en vermelden wat je graag doet. Graag voor [datum].