12,5 jaar in dienst? Dat verdient een bijzonder cadeau

12,5 jaar in dienst. Een mooi moment om je collega te laten merken dat je hem of haar waardeert. Geef een bijzonder cadeau voor dit heuglijke feit: een eigen magazine! Maak gratis een account aan en probeer de online redactieruimte van Jilster. Nodig collega's uit en voeg je eigen teksten en afbeeldingen toe. De redactieruimte heeft handige tools om het perfecte tijdschrift te maken en cadeau te geven.

collega 12,5 jaar in dienst

Maak een account aan en probeer Jilster gratis

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen waaruit je kunt kiezen als je het tijdschrift af hebt en bestel vanaf 1 exemplaar.

12,5 jaar in dienst verdrient waardering

12,5 jaar in dienst tijdschrift magazine gossy cover voorbeeld Je kunt heel eenvoudig samen een eigen glossy maken voor de gewaardeerde collega die al 12,5 jaar in dienst is bij jullie organisatie of bedrijf. Dat gaat zo. Je maakt een gratis account aan bij Jilster en nodigt collega's, medewerkers, leveranciers en eventueel familieleden uit om een bijdrage te leveren. Vervolgens vult iedereen één of meer pagina('s) in een tijdschrift. Met de sjablonen is het maken van je tijdschrift erg makkelijk. Als iedereen klaar is, bestel je de gewenste oplage. Al vanaf 1 cadeau exemplaar.

Probeer Jilster gratis uit

Zo lang in dienst vraagt om een mooi cadeau

Een eigen glossy is echt een persoonlijk en mooi cadeau voor iemand die 12,5 jaar in dienst is. Hier wat tips over wat je zoal in het tijdschrift zou kunnen zetten:

  • 12,5 jaar in dienst tijdschrift magazine glossy cover voorbeeldVerzamel grappige, typische uitspraken van je collega en zet ze samen op 1 pagina.
  • Plaats een foto van hem of haar en complimenteer je collega met de kledingkeuze en haardracht. Geef ook tips voor een nieuwe garderobe.
  • Vertel hoe de afgelopen 12,5 jaar in dienst bij de organisatie zijn verlopen. Plaats wat highlights op een tijdbalk.
  • Laat de leidinggevende of directeur een voorwoord schrijven
  • Maak een fotomuur in het tijdschrift met foto's van bedrijfsuitjes en andere hoogtepunten van de afgelopen 12,5 jaar in dienst.
  • Vraag of alle collega's op willen schrijven wat ze aan de jubilaris waarderen en plaats deze complimenten samen op 1 of 2 pagina('s).
  • Maak een groepsfoto van alle collega's tezamen en plaats deze over twee pagina's in het midden van het tijdschrift.
  • 12,5 jaar in dienst collega tijdschrift glossy magazine pagina voorbeeld sjabloonSchrijf een column over een leuke anekdote die je met je collega hebt beleefd
  • Beschrijf een dag uit het werkzame leven van je collega en plaats er fotootjes bij. Noteer wat hij of zij van uur tot uur doet. Dit kun je serieus of juist humoristisch aanpakken.
  • Maak een artikel over iets wat je collega in het privéleven bijzonder interesseert; van automerk tot golfen, van fotograferen tot vogels spotten, van winkelen tot koken.

Maak een afscheid collega magazine